Christmas Island

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Christmas Island

Onroerend goed te koop in Christmas Island

Wilt u verhuizen en een onroerend goed te koop kopen op Christmas Islands?

Christmas Island is een klein eiland dat politiek gezien bij Australië hoort en gelegen is in de Indische Oceaan ten zuiden van Indonesië. De hoofdstad is Flying Fish Cove.

Christmas Island is een punt in de Indische Oceaan, 2600 km ten noordwesten van Perth, in West-Australië. Hoewel het een Australisch territorium is, is de dichtstbijzijnde buur Java, 360 km verderop.

 

Christmas Island staat bekend als de Galapagos van de Indische Oceaan en herbergt minstens 24 soorten die nergens anders ter wereld voorkomen: het is meer dan enig ander Australisch beschermd gebied. Deze omvatten de grootste zeevogels in het leven en de roodlandkrab van het eiland, wiens buitengewone jaarlijkse migratie onlangs door de natuuronderzoeker Sir David Attenborough werd uitgeroepen tot een van de tien grootste natuurlijke ervaringen aller tijden.

Bent u geïnteresseerd in het kopen, huren of investeren in onroerend goed te koop op Chrismas Island in Flying Fish Cove? We erkennen dat het niet eenvoudig is om de juiste buitenwijk te kiezen waar u onroerend goed te koop wilt kopen op Christmas Island.

 

Om inzicht te geven in de manier van leven die Flying Fish Cove biedt, hebben we alle relevante marktinformatie, belangrijke feiten, demografische gegevens en statistieken verzameld om u te helpen een veilige en weloverwogen beslissing te nemen.

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB